Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου ευχαριστούμε τα μέλη του Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την υποστήριξη και αρωγή τους στο έργο μας.

Ο κοινός μας στόχος, που είναι προς όφελος των παιδιών μας, επιτυγχάνεται αποτελεσματικά όταν γονείς και εκπαιδευτικοί συνεργαζόμαστε αρμονικά και μέσα σε κλίμα κατανόησης και δημιουργικότητας.

Ο Σύλλογος Γονέων βέβαια δεν είναι μόνο το Δ.Σ. αλλά όλοι οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών μας. Μέσα από τις ενέργειες σας φανερώνετε τη μεγάλη σας ευαισθησία για τα παιδιά σας - παιδιά μας. Πρωτοβουλίες κάθε είδους συμβάλλουν θετικά στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι οι εκπαιδευτικοί να διαμορφώσουμε τους αυριανούς πολίτες σε μια άκρως ανταγωνιστική κοινωνία. Με όλα εκείνα τα εφόδια, ώστε να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο και απαιτητικό περιβάλλον.

Χάρη στη συμβολή σας μέσα από τις δράσεις που ανέπτυξε το σχολείο στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς καταφέραμε να εξοπλίσουμε όλες τις τάξεις μας με προτζέκτορες. (ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες)

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας και με μειωμένους τους οικονομικούς πόρους προς τα σχολεία η στήριξη που μας παρέχετε είναι εξαιρετικά σημαντική.

Ευελπιστούμε το παράδειγμά σας να ακολουθήσουν κι άλλοι, ώστε να έχουμε δίπλα μας όσο περισσότερους συμπαραστάτες και αρωγούς που με δωρεές σαν τη δική σας βοηθούν το έργο μας.

 Σας είμαστε ιδιαίτερα ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ!!!

ΤΑΞΗ Α΄




ΤΑΞΗ Β΄




ΤΑΞΗ Γ΄




ΤΑΞΗ Δ΄



ΤΑΞΗ Ε΄




ΤΑΞΗ ΣΤ΄




1 σχόλιο: