Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την εταιρεία ISOMAT

Η Διευθύντρια, το εκπαιδευτικό προσωπικό, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και όλοι οι γονείς και οι κηδεμόνες του Σχολείου μας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά την εταιρεία ISOMAT για την ευγενική προσφορά στο Σχολείο μας, την οποία και παραλάβαμε με μεγάλη χαρά.

Σ' αυτές τις δύσκολες οικονομικά κι όχι μόνο στιγμές, πρωτοβουλίες όπως αυτή αποδεικνύουν όχι μόνο το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας, αλλά, κυρίως ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη παραμένουν σταθερά και αταλάντευτα χαρακτηριστικά των Ελλήνων σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Η κίνηση αυτή έχει μέγιστη σημασία για το Σχολείο μας, καθώς συνδράμει στη διατήρηση ενός ιστορικού σχολείου, ενώ παράλληλα βοηθάει τα παιδιά μας να ζουν σ' ένα καθαρό και όμορφα χρωματισμένο περιβάλλον που βοηθάει την ψυχολογία τους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως, αν κι ο τόπος μας είναι μικρός κι ασήμαντος στη χαρτογράφησή του, είναι μεγάλος και σημαντικός για την υποστήριξή του στον Μακεδονικό Αγώνα και στην προώθηση και μελέτη των ελληνικών γραμμάτων. Άρα κατ' επέκταση και η προσφορά αυτή αποδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντική από ιστορικής πλευράς, γιατί όλοι μαζί υποστηρίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα στη σχετική τοπογραφία.

Έτσι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δίνουμε τον αγώνα μας για την καλυτέρευση της ζωής των παιδιών μας.

Τέτοιες κινήσεις μας συγκινούν ιδιαίτερα και μας γεμίζουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολύ, ξανά, την εταιρεία ISOMAT και ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην επιχειρηματική της δράση, ευελπιστώντας ότι η εν λόγω καλή της διάθεση και προσφορά θα βρει κι άλλους μιμητές. Ευχόμαστε περαιτέρω καλή χρονιά με δημιουργική και καρποφόρο προοπτική στην εταιρεία.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Διευθύντρια & το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Δημ. Σχ. Μικρού Μοναστηρίου










 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου